Велимченська територіальна громада отримала від Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні допомогу - дефібрилятор.

Нещодавно Велимченська територіальна громада отримала від Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні допомогу - дефібрилятор.

Кохання переможе: у Велимченській територіальній громаді сьогодні взяли шлюб Борзовець Андрій та Бурко Тетяна!

Сьогодні для Вас особливий і урочистий день, адже саме в цей день Ви стали подружжям, зробили перший, але дуже впевнений крок в нове життя, насичене яскравими подіями. Посадіть затишний сад і виростіть прекрасних дітей, якими можна буде пишатися на Вашому золотому весіллі. Нехай ваш союз буде міцним і стане запорукою вашого життєвого успіху. Пам’ятайте, з цього щасливого моменту саме ви – надія й опора один для одного. Діліть всі свої мрії, думки й бажання на двох, даруйте один одному приємні слова, подарунки та сюрпризи, не забувайте про те, що міцна сім’я – це тяжка праця обох із подружжя! У добру годину, дорогі молодята, на довгі роки! Хай Бог береже Вас на многая-благая літа! 

Які дії військовослужбовцю варто зробити у випадку поранення: покрокова юридична інструкція

Отримання поранення під час бойових дій може бути серйозним випробуванням для військовослужбовця, адже крім фізичних травм, він також може стикнутися з низкою юридичних питань, включаючи підтвердження свого поранення. Пропонуємо вашій увазі покрокову інструкцію, що може допомогти військовослужбовцям підтвердити свою травму:

Що робити, якщо Ваша дитина стала жертвою кібергрумінгу?

Реалії нашого життя такі, що більшість свого часу ми проводимо в мережі інтернет. Сьогодні інтернет – це простір для спілкування, знайомств, навчання та роботи. Однак виникає просте питання чи є цей простір, дійсно, безпечним для наших дітей, адже останнім часом випадків сексуального насильства і шахрайства серед дітей під час використання інтернету значно побільшало, тому кожен має знати про небезпеку, яка може чекати на наших дітей в інтернеті.