Запрошуємо всіх охочих жителів та гостей нашої громади долучитися до благодійного ЯРМАРКУ «Підтримай ЗСУ. Захисти майбутнє». На ярмарку можна реалізовувати найрізноманітнішу продукцію, а саме: (домашній хліб, пиріжки, солодощі, крафтові сири, сметана/масло, квіти й розсаду, плетені з лози кошики, та інші вироби ручної роботи). Кожен куплений смаколик чи виріб – це радість для Вас, а кожна витрачена на них гривня – допомога нашим Захисникам.

Дата: 06 червня 2023 року початок о 12:00.

Адреса: с. Велимче, навпроти адмінприміщення ради.

Усі кошти, зібрані з продажу ярмаркової продукції буде передано на потреби Збройних Сил України, а саме, на придбання квадрокоптера Mavik 3 Fly more combo Військовослужбовцю ЗСУ із села Велимче Філозоф Богдану та Військовослужбовцю ЗСУ Зінюку Олегу (племінник Півень Зої) на придбання авто, які наразі знаходяться на передовій.

Не забуваймо, що саме завдяки військовим, які боронять нашу землю, у нашій громаді сьогодні спокійно, і ми маємо можливість створювати надійний тил для них. Прохання долучитися підприємствам, установам, організаціям та приватним підприємцям.

За більш детальною інформацією та участі у ярмарку, просимо звертатись до секретаря ради - Дарчик Наталії  Іванівни.