ВЕЛИМЧЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РАТНІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

22  квітня   2020 року                       село Велимче                                     № 4/1

 

Про вжиття додаткових обмежувальних заходів

на території Велимченської  сільської ради щодо запобігання

поширенню  гострої респіраторної хвороби COVID-19
 

       Відповідно до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2020 року № 215 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2», протоколу № 6 засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 21.04.2020 року, ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», попередньо обговоривши з членами виконкому, виконавчий комітет   сільської  ради

 

 в и р і ш и в :

 

1. На період карантину на території сільської  ради обмежити роботу торгівельних закладів до 18.00 год., крім аптек .

2.  З 22 квітня 2020 року до завершення карантину закрити для  відвідування кладовищ  крім випадків здійснення поховання померлого за умови проведення ритуальних обрядів з дотриманням протиепідемічних правил, зокрема участі не більше 10 осіб та забезпечення відстані між присутніми не менше ніж 1, 5 метра.

3. Проводити дезінфікуючі заходи в місцях масового скупчення  громадян на території сільської ради.

 4. Оприлюднити дане рішення шляхом його розміщення на вебсайті сільської  ради та ознайомити всіх керівників підприємств, установ та організацій, підприємців.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Павлович А.І. та виконуючого одовязки старости сіл Датинь, Запілля Кобука І.Г.

 

 

Сільський голова                                                            А.І.Павлович