Фото без опису

Платникам податків важливо актуалізувати облікові дані!

 

Податківці рекомендують бізнесу оновити інформацію у власних реєстраційних даних в органах ДПС. Не менш важливо, за наявності підстав, внести зміни до контактної інформації платника податків, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Оскільки платники податків не завжди уважні до питання оновлення інформації щодо власних облікових даних, податкова служба просить представників бізнесу перевірити свої реєстраційні дані, як платника податків в органах ДПС, якщо требавнести зміни, зокрема своєчасно подавати форми 5-ДР і 20-ОПП (про наявні об’єкти оподаткування).

Щоб оновити інформацію не обов’язково відвідувати державну податкову інспекцію за місцем реєстрації. Цілодобово до послуг платників податків Електронний кабінет і мобільний застосунок «Моя податкова»!

Задля ефективної комунікації з ДПС не менш важливо оновити дані у Держреєстратора щодо номерів телефонів та електронної пошти, аби податківці могли своєчасно інформувати з актуальних питань виконання податкових зобов’язань