На Волині надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за підсумками 2020 року склали 4 мільярди 747 мільйонів гривень.

Сума перерахованого торік єдиного внеску на 7,9 відсотка перевищує показники 2019 року.

  «Цей позитив у надходженнях єдиного внеску особливо важливий, якщо врахувати складні економічні умови, в яких здійснюють діяльність представники бізнесу. Пандемія COVID-19 внесла суттєві корективи до бізнес-планів господарюючих суб’єктів. Втім, сумлінний бізнес залишається надійним партнером держави, дбаючи про легальні робочі місця та сплату податків», - наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук. 

У податковій службі краю особливо відзначають тих представників підприємництва, які дотримуються законодавчих вимог у сфері трудових відносин.

  «Саме завдяки таким відповідальним представникам бізнесу кожен їх найманий працівник може розраховувати на підтримку держави у випадку втрати робочого місця. Більш того, саме за умови легальної роботи працівники отримують страховий стаж, що впливає на суму соціальної допомоги від держави у разі настання страхового випадку та пенсійних виплат у майбутньому», - підсумувала Світлана Савчук.

 

Пресслужба Головного управління

ДПС у Волинській області