ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення»

ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення»

ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» оголошує набір учасників на навчальну програму для представників низових самоорганізованих спільнот та новостворених організацій громадянського суспільства (ОГС).

Обігрівай житло безпечно!

Обігрівай житло безпечно!

З настанням холодної пори року люди починають використовувати для обігріву своїх помешкань пічне опалення. Через порушення правил пожежної безпеки при їх експлуатації часто виникають пожежі, люди гинуть, втрачають своє житло і майно. Найчастіше це трапляється із людьми літнього віку, часто самотніми, а також неблагополучними. Адже вони не завжди можуть самостійно перевірити стан печі та димарів і миттєво зреагувати на проблему, коли вона виникає.

До уваги  суб'єктів господарювання

До уваги суб'єктів господарювання

До відома суб'єктам господарювання, в яких тимчасово або постійно використовується, переробляється, виготовляється, транспортується, зберігається одна або кілька небезпечних речовин, що з 07 жовтня 2023 року ідентифікація об’єктів підвищеної небезпеки, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.07.2023 № 690 "Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки" буде проводитися виключно через Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки.

Що робити у разі радіаційної аварії?

Що робити у разі радіаційної аварії?

Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру. 

Щодо безпечного проведення Великодня у 2023 році

Щодо безпечного проведення Великодня у 2023 році

Наближається одне з найбільших релігійних свят — Світле Христове Воскресіння (Великдень). За традицією в цей день проходять урочисті релігійні заходи, в яких бере участь велика кількість людей. У день святкування Великодня велика кількість віруючих збирається в храмах. Під час літургій священнослужителі та віряни використовують у приміщеннях відкритий вогонь, що робить свято потенційно небезпечним з точки зору пожежної безпеки.             Тому саме в цей період рятувальники особливу увагу приділяють таким об’єктам. Служба порятунку «101» звертається до мешканців району з проханням, не забувати про правила пожежної безпеки під час прийдешнього свята.